sâmbătă, 11 iunie 2011

Despre cuvantul

        Citind si ascultand problemele cuplurilor, ba chiar "studiind" cuplurile actuale cu ajutorul limbajului corpului (nu a celor de actualitate de pe Dorobanti)
am ajuns in dimineata asta (dupa nopti nedormite) la concluzia ca dragostea unei persoane este NULA. DA ! Nu mai exista dragoste, iubire sau cum vrei sa-i spui/spun .Chiar daca suntem in era vitezei si a mercenarilor, nu suntem intr-un update al sufletului.Se mai trezesc cativa cand se lovesc de zid si se trezesc intr-o societate poluata si imbacsita de non-valori, o societate dominata de orgoliu si egoism ca vrea sa iubeasca, ca i-a inflorit sufletul dar nu are ce face si intra in randul celorlalti.
          Nici florile nu mai au valoare, cuvantul "iubire" s-a devalorizat mai rau ca leul ,e atat de banal acum sa te indragostesti sau sa iubesti, nu mai roseste nimeni la o atingere fina, nu mai tremura nimeni de emotii, nu se mai intampla nimic.
          Scriu asta deoarece sunt cel de care povesteam mai sus care s-a lovit de zid si s-a trezit demoralizat ca totul e egal cu 0.
Razi ca esti fraierul care se vede bine dar uita-te adanc in tine si vezi ce gasesti, uita-te la valorile tale.Iti zic eu ca nu vezi nimic pentru ca ai luat cancerul societatii.